امروز رادیو داشت با یک خانم دکتر محققی گفتگو می کرد که به تازگی تشکلی برای جمع آوری و پخش اخبار و اطلاعات در مورد سرطان راه انداخته. این خانم دکتر می گفت این کارو به این علت کرده که اطلاعات در مورد شیوع سرطان های مختلف از مردم پنهان نگه داشته می شه. آمار وحشتناکی هم داد: 40% خانم ها و 45% آقایان کانادایی تو طول زندگی شون با یک نوع سرطان در یک قسمت بدنشون مصادف بوده اند (خیلی از این سرطان ها کم اهمیته)
یکی از علت های مهم برای شیوع وسیع سرطان که همه می دانیم، وجود مواد افزودنی در کنسرو های غذایی و مواد پلاستیکی و کامپوزیت در بسته بندی یه. چند وقت پیش هما یک مقاله ترجمه کرده بود از خانم واندانا شیوا- استاد هندی دانشگاه هاروارد و یک از رهبران جنبش های دهقانی هند. او در آن مقاله در مورد چگونگی از بین بردن انواع غذاهای محلی توسط کنسرن های بزرگ فراوری محصولات کشاورزی در هند توضیح داده و گفته بود به اسم رفع آلودگی غذایی در بسته بندی های غیر بهداشتی محلی، این شرکت ها غذا ها را به طرز وحشتناکی آلوده تر کرده اند.
راستش من که ترجمه رو ادیت می کردم، فکر کردم این بابا هم دیگه داره افراطی برخورد می کنه، بالاخره لواشک کارخونه ای از لواشک کثیف دستی درکه بهتره دیگه ... البته بعدها تو مقالات دیگه فهمیدم که نه تنها بهتر نیست، بلکه وحشتناک بدتر و آلوده تره چون مواد شیمیایی مرگزایی به نام نگهدانده بهش می زنن
تازگی ها تحقیقات علمی دقیقی در آمریکا نشون داده که یکی از ریشه های افسردگی وسیع بین جوون ها استفاده از همین نگهدارنده هاست و نوشابه ها نقش اصلی رو دارن، اما خبرگزاری های بزرگ، که افکار عمومی رو سمت و سو می دن، خفه خون گرفتن و مردم رو آگاه نمی کنن. چرا؟ چون بزرگ ترین منبع درآمدشان پول تبلیغات همین مواد مسمومه
40 و 45 درصد سرطان مصاحبه ی رادیو سی بی سی و اینکه تشکلی راه بندازیم که بگیم برای حرص و ولع بی پایان برخی شرکت ها، با این اقتصاد ضد سبزشون دارن ما رو می کشن، به نظرم غم انگیز اومد... آخه اینجوری که نمی شه ادامه داد
یکی از علت های مهم برای شیوع وسیع سرطان که همه می دانیم، وجود مواد افزودنی در کنسرو های غذایی و مواد پلاستیکی و کامپوزیت در بسته بندی یه. چند وقت پیش هما یک مقاله ترجمه کرده بود از خانم واندانا شیوا- استاد هندی دانشگاه هاروارد و یک از رهبران جنبش های دهقانی هند. او در آن مقاله در مورد چگونگی از بین بردن انواع غذاهای محلی توسط کنسرن های بزرگ فراوری محصولات کشاورزی در هند توضیح داده و گفته بود به اسم رفع آلودگی غذایی در بسته بندی های غیر بهداشتی محلی، این شرکت ها غذا ها را به طرز وحشتناکی آلوده تر کرده اند.
راستش من که ترجمه رو ادیت می کردم، فکر کردم این بابا هم دیگه داره افراطی برخورد می کنه، بالاخره لواشک کارخونه ای از لواشک کثیف دستی درکه بهتره دیگه ... البته بعدها تو مقالات دیگه فهمیدم که نه تنها بهتر نیست، بلکه وحشتناک بدتر و آلوده تره چون مواد شیمیایی مرگزایی به نام نگهدانده بهش می زنن
تازگی ها تحقیقات علمی دقیقی در آمریکا نشون داده که یکی از ریشه های افسردگی وسیع بین جوون ها استفاده از همین نگهدارنده هاست و نوشابه ها نقش اصلی رو دارن، اما خبرگزاری های بزرگ، که افکار عمومی رو سمت و سو می دن، خفه خون گرفتن و مردم رو آگاه نمی کنن. چرا؟ چون بزرگ ترین منبع درآمدشان پول تبلیغات همین مواد مسمومه
40 و 45 درصد سرطان مصاحبه ی رادیو سی بی سی و اینکه تشکلی راه بندازیم که بگیم برای حرص و ولع بی پایان برخی شرکت ها، با این اقتصاد ضد سبزشون دارن ما رو می کشن، به نظرم غم انگیز اومد... آخه اینجوری که نمی شه ادامه داد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر