جمعه، دی ۱۰، ۱۳۸۹

دلمه با لواشک زرشک

دیروز من و هما و سحر با همدیگه غذا پختیم. سحر مهمان بود و باید غذایی می پخت و می برد. البته ما هم فردا شب همین برنامه را داریم. غذایی که پختیم دلمهٔ برگ مو بود -البته با برگ کنسروی. دستور اصلی غذا را با نسخهٔ آقای نجف دریابندری تهیه کردیم یعنی با برنج و گوشت چرخ کرده و لپه و سبزی. بعد قرار بود سحر بخش دوم کا رو انجام بده، چون ما باید می رفتیم پیاده روی. سحر هم علاوه بر اینکه دلمه ها رو خیلی ظریف لقمه پیچ کرد، سس اونو تغییر داد- یعنی لواشک زرشک رو به سرکه و شکر اضافه کرد. خیلی عالی شده بود، اونقدر که باور کردنی نبود ... جای همه تون خالی.

هیچ نظری موجود نیست: